Al ruim een halve eeuw kan men rekenen op de vakkennis van Dorrestijn Installatieburo, bekend in Breezand en omstreken. Vanaf 13 september prijkt “EP:Dorrestijn” aan de gevel! De winkel is volledig ingericht volgens het allernieuwste winkelconcept van de EP:Formule. Een unieke winkel in Nederland. Naast natuurlijk het specialisme in huishoudelijke apparatuur en consumentenelektronica, brengt EP:Dorrestijn de consument ook een ware winkelbeleving met vele services voor de klant.

Hoge kwaliteitsstandaard

EP:Dorrestijn biedt de consument een hoge kwaliteitsstandaard, professioneel en betrouwbaar advies én de EP:Services. De EP:Ondernemer ondersteunt de klant graag met advies zodat men zodoende de beste keuze maakt. EP:Dorrestijn biedt oplossingen op het gebied van consumentenelektronica en huishoudelijke apparatuur. Het onderscheidende vermogen van de EP:Formule is de helderheid en transparantie van haar keuzes. Hoe kiest men uit 100 TV’s of bijvoorbeeld 50 wasmachines? EP:Dorrestijn maakt het voor de klant een stuk makkelijker door al een keuze te maken. Vanuit de deskundigheid bij EP:Dorrestijn vindt men een uitgebalanceerd assortiment, een heldere prijs en uitstekende service.

Zorgeloos genieten
EP:Dorrestijn staat 24/7 voor zijn klanten klaar. Naast het EP:Winkelassortiment, kan men ook terecht voor alles op het gebied van gas, water, elektra, renovatie en nieuwbouw. Daarnaast bieden ze zelfs zonnepanelen aan die de consument unieke zekerheden geven. EP:Dorrestijn heeft een eigen servicedienst en monteert én installeert de producten. EP:Dorrestijn stopt niet bij bezorgen, dan begint de service pas. Een eigen servicemonteur plaatst het product. Nadat het product is geïnstalleerd, wordt de werking duidelijk gedemonstreerd aan de klant. De installateur gaat pas weg wanneer alles naar wens functioneert. De EP:Bezorgdienst neemt al het verpakkingsmateriaal mee en desgewenst ook het oude product. Op deze manier geniet de klant direct zorgeloos van de aankopen bij EP:Dorrestijn!

Vakkennis en persoonlijke benadering
Het professionele team onderscheidt zich door de persoonlijke benadering en jarenlange vakkennis. De klant staat bij EP:Dorrestijn altijd centraal, ongeacht het tijdstip. Bij een noodgeval op het gebied van gas, water of elektra is EP:Dorrestijn 24/7 bereikbaar!

EP:Dorrestijn | Burg. Lovinkstraat 27 | 1764 GA Breezand | Tel.: 0223-52 18 63 | www.epdorrestijn.nl